Add to Technorati Favorites
Showing posts with label vivahabandhan. Show all posts
Showing posts with label vivahabandhan. Show all posts

Wednesday, March 11, 2009

Interested in Franchising? Join Vivahabandhan and Start Earning Money

VivahaBandhan is a fastest growing matrimonial website and intend to be the leader in online as well as offline matrimonial business. We have thousands of unique visitors visiting daily from all major search engines like Google, Yahoo,MSN etc.. are coming from to search there life partner or suitable match for themselves.We would be happy to have you as our Premium associate.

offers you a tried-and-true business model that cuts everyone a slice of the pie. We are pleased to offer you information regarding our unique franchise program and how you too can become a part of the matrimonial business and share the industry revenue. We are appointing franchise in every major city in India.

The requirements for becoming a franchise are very simple. An individual who is determined to make good money with honest efforts, very keen to support people regarding their matrimonial issues having good social network. The concept revolves around motivating the eligible and interested candidates to register at matrimonial services and become a Paid member.

We welcome your interest in our franchise program. If you would like to explore some of the foregoing points in more detail and are really interested to apply for franchise then look further than Vivahabandhan Matrimonials

Sunday, February 1, 2009

Add your profile video to matrimony website

1. How can I add video in Vivahabandhan.com?
Ans. Its simple to upload your video in Vivahabandhan.com!

  • Click on the Browse button and select video in MPEG/AVI/DAT formats

  • The size of video file is can be a maximum upto 5 MB

  • Click on ?Upload? button, and your video is uploaded.
2. How many videos can I add as a Free User?
Ans. Upload videos is a premium user feature.


3. How many videos can I add as a Premium User?
Ans. As a Premium user you can add upto 5 videos to your profile.

4. How much time will it take to see my video with my profile?
Ans. The uploaded videos will undergo a screening session of upto a maximum of 24 hours for
security purposes as this portal is going to be used by people of different age range.


5. What is the maximum size of the video?
Ans. The size of video file can be a maximum upto 5 MB.


6. Which format videos are supported in Vivahabandhan.com?
Ans. You can upload videos in MPEG/AVI/DAT formats.


7. Can I edit my videos?
Ans. Yes you can! At any point of time you can edit or delete your videos. Just click on ?Edit
Video? link in the ?My Video? section in the upper navigation tab.

What set Vivahabandhan apart from all matrimonial sites like jeevansathi.com, shaadi.com, simplymarry.com , bharatmatrimony.com, lifepartnerindia.com and many more

Vivahabandhan - A Top leading matrimony website in India providing millions of brides and grooms profiles for whom looking for there marraige life partner.
You can add your matrimonial profile for free.
More will be added soon

Tuesday, January 13, 2009

Matrimonial Payment Option to choose at vivahabandhan

Matrimony Payment Options

1. What are different payment options available at Vivahabandhan.com?
Ans.To become a premium member you can use the option “Pay by credit card”. We accept HDFC Credit Cards.

2. How do I make payment in India?
Ans. Currently we support only payment through credit cards. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

3. How to I make payment from outside India?
Ans. Currently we support only payment through credit cards. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

4. Can I pay online using my credit card?
Ans. Yes you can! Ans. At any point of time a free member can become a premium member, by upgrading their membership. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

5. How secure is the payment transaction in Vivahabandhan.com?
Ans. Your payments are more secure than anything as we are using Secure payment gateway using 128-bit SSL. encryption.

VivahaBandhan
is a largest growing matrimony web portal amongst all other matrimonial websites in India, Vivabandhan offers very secure and more payment options for his users/customers and also ultimate 24/7 support.

Friday, January 9, 2009

Matrimony User Account at VivahaBandhan

Matrimonial site - User Account


1. I forgot my user name, what should I do?
Ans: No Problem. Just follow the steps given below.

  • Go to the VivahaBandhan login page.

  • Click on ?Forgot Password? link.

  • Enter your email id you have used to create your profile or just type in your User Name.

  • On validation your password will be sent to your mail box.

2. How can I change my password?
Ans:Existing users can change their password at any given time and there is no restriction for
changes.Log on with your UserName and existing password. Click on "Change Password" in
the ?My Profile? tab in the upper navigation bar or from ?Account Settings? section in the
member home page. In the fields "New Password" and "Confirm Password", enter your new
password and submit the form. Your new password is activated. The next time you log on to
your page, you will have to use this new password.

3. How can I change my E-mail ID?
Ans:Existing users can change their Email Id at any given time and there is no restriction forchanges.Log on with your
UserName and existing password. Click on "Edit Address" in member home page. In the fields "Email Id", enter your new
Email Id and submit the form. After that an E-mail with the activation link has been sent to the contact E-mail address you submitted.


This Free matrimonial services website works on the original theme of the Internet. Post your matrimonial Profile with photograph for free, Reach to millions of other members and choose the one you like.

On this indian matrimonail website, you can post your profile, search for life partner, use the message box to establish communication,
the only genuine matrimonials website which claim its matrimonial services as free and provides the same with no strings attached!!! Dear Friends, make use of this Indian Marriage sites and find your life partner.

 
Add to Technorati Favorites