Add to Technorati Favorites
Showing posts with label grooms. Show all posts
Showing posts with label grooms. Show all posts

Monday, February 23, 2009

Matrimonial Profile Listings

1. I want to save a profile. What should I do?
Ans. You can save a profile to refer it later. For this you just have to click on ?Save? button in
the appropriate member record which will be displayed on the search page. This feature is only
available to premium members. You can maintain a list of saved profiles in ?Favorite
Profiles? section. This is purely for your reference and cannot be viewed by anyone else.

2. Can I share a profile with my family?
Ans. Yes you can! It's really easy to forward the profiles of your interest online with family and
friends in VivahaBandhan. What you should do is to click on the ?Forward? link, add the email
address of the person you want to send it to, along with the subject, and we'll do the rest. This
feature is only available to premium members. You can maintain a list of "Forwarded profiles"
section .

3. I don't want to receive any messages from a particular member. What can I do?
Ans. If you do not wish to be contacted by a particular member you can use ?Ignore? feature.
By applying the "Ignore" feature to a member's profile, you prevent the member from sending
you any kind of interests or Personalized messages.

Sunday, February 1, 2009

Add your profile video to matrimony website

1. How can I add video in Vivahabandhan.com?
Ans. Its simple to upload your video in Vivahabandhan.com!

  • Click on the Browse button and select video in MPEG/AVI/DAT formats

  • The size of video file is can be a maximum upto 5 MB

  • Click on ?Upload? button, and your video is uploaded.
2. How many videos can I add as a Free User?
Ans. Upload videos is a premium user feature.


3. How many videos can I add as a Premium User?
Ans. As a Premium user you can add upto 5 videos to your profile.

4. How much time will it take to see my video with my profile?
Ans. The uploaded videos will undergo a screening session of upto a maximum of 24 hours for
security purposes as this portal is going to be used by people of different age range.


5. What is the maximum size of the video?
Ans. The size of video file can be a maximum upto 5 MB.


6. Which format videos are supported in Vivahabandhan.com?
Ans. You can upload videos in MPEG/AVI/DAT formats.


7. Can I edit my videos?
Ans. Yes you can! At any point of time you can edit or delete your videos. Just click on ?Edit
Video? link in the ?My Video? section in the upper navigation tab.

What set Vivahabandhan apart from all matrimonial sites like jeevansathi.com, shaadi.com, simplymarry.com , bharatmatrimony.com, lifepartnerindia.com and many more

Vivahabandhan - A Top leading matrimony website in India providing millions of brides and grooms profiles for whom looking for there marraige life partner.
You can add your matrimonial profile for free.
More will be added soon

Tuesday, January 13, 2009

Matrimonial Payment Option to choose at vivahabandhan

Matrimony Payment Options

1. What are different payment options available at Vivahabandhan.com?
Ans.To become a premium member you can use the option “Pay by credit card”. We accept HDFC Credit Cards.

2. How do I make payment in India?
Ans. Currently we support only payment through credit cards. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

3. How to I make payment from outside India?
Ans. Currently we support only payment through credit cards. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

4. Can I pay online using my credit card?
Ans. Yes you can! Ans. At any point of time a free member can become a premium member, by upgrading their membership. For payments please go to “My Membership”page from Payment option tab in the upper navigation bar and click on “Upgrade Now” button and you will be redirected to our payment gateway.

5. How secure is the payment transaction in Vivahabandhan.com?
Ans. Your payments are more secure than anything as we are using Secure payment gateway using 128-bit SSL. encryption.

VivahaBandhan
is a largest growing matrimony web portal amongst all other matrimonial websites in India, Vivabandhan offers very secure and more payment options for his users/customers and also ultimate 24/7 support.
 
Add to Technorati Favorites